۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۸

زنان ایرانی در معرض برده‌داری جنسی

زنان ایرانی در معرض برده‌داری جنسی

بازار جهانی برده داری جنسی (برده‌داری مدرن) یا تجارت زن که آسان‌تر از تجارت نفت و الماس و کالاهای استراتژیک است با رشد فزاینده در سراسر جهان روبرو است و کشور ایران و زنان ایرانی نیز از چشم قاچاقچیان و مافیای برده داری مدرن دور نیستند .
به گزارش سلام گسترش بازار جنسی در میان همسایگان ایران که مرزهای آبی و خاکی گسترده ای با کشورمان دارند و نبود برآورد دقیق آماری توسط مقامات رسمي در مورد تعداد زنان فروخته شده در بازار برده داری جنسی در خارج از ایران ابعاد فاجعه اي را که روز به روز گسترده می شود را از دید مطبوعات ، مردم و مسئولین پنهان نگاه داشته است .
گزارش انجمن دفاع از قربانیان خشونت از برگزاری مراسمی تحت نام "حلفه" حکایت دارد که در آن حراج دختران در شیخ نشین ها صورت می گیرد . طبق آمار منتشر شده همین گزارش ماهانه 45 دختر 16 تا 25 ساله ايراني در کراچي توسط افراد ثروتمند خريداري مي شوند .
قاچاق دختران و وجود بازار جنسی از اتباع ايرانی در شيخ نشين های جنوب خليج فارس غیر قابل انکار است و بسياري از آگاهان وجود چنين پديده يي را تاييد مي کنند.
قرار گرفتن نام دختران ایرانی به همراه پرچم کشورمان در لیست کانال های غیر اخلاقی که بیشتر آنها متعلق به کشورهای عربی به خصوص امارات متحده عربی است یا حراج دختران ایرانی در هندوستان با درآمد شبی دومیلیون تومان و یا اقدام برای برگزاری حراج سالانه دختران ایرانی 15 تا 18 ساله از طریق راه اندازی سایتی اینترنتی در یکی از هتل های دبی توسط برخی شیوخ امارات با همراهی تعدادی از عناصر ایرانی گواه این مدعا است .بر اساس اظهارات پرفسور ام . هیوز ، صاحب کرسی کارلسون ان دود برنامه مطالعات زنان در دانشگاه رود آیلند وجود ٨٤٠٠٠ زن و دختر مشغول به فحشا و حضور25000 دختر نوجوان فراری تنها در شهر تهران فضایی مناسب برای صاحبان برده داری مدرن بوجود آورده است .
یک استاد دانشگاه تهران مي گويد: "اگر ده درصد زناني که به تن فروشي مي پردازند توسط باندهاي قاچاق به کشورهاي عربي بروند، آن وقت مي شود آمار قاچاق زنان به اين کشورها را بسيار بيشتر از آن چيزي دانست که برخي خبرگزاري ها منتشر کرده‌اند".
در اظهاراتی صورت گرفته توسط عالی ترین مقام قضایی استان تهران، قاچاقچیان به دنبال فروش دختران بین 13تا 17 سال در بازار بین المللی هستند و حتی گزارشهایی از فروش دختران بین 8 تا 10 سال هم وجود دارد.
گسترش فقر، روز به روز ابعاد قاچاق دختران را گسترده تر و پيچيده تر می کند يک جامعه شناس در اين باره مي گويد: "هرچه پيش مي رويم شکاف طبقاتي عميق تر مي شود. يک طرف ثروتمندان قليل قرار دارند و در طرف ديگر فقرا که تعدادشان روز به روز بيشتر مي شود. در چنين شرايطي معلوم است که برخي از دختران جوان براي رسيدن به معيشت و دخل وخرج شان به سوي تن فروشي هم پيش مي روند، همان طور که برخي پسران جوان به سوي سرقت و مواد مخدر و خلاف هاي ديگر می روند ". اين کارشناس معتقد است تن فروشی نسبت مستقیمی با آمار سرقت ها دارد و براي به دست آوردن آمار تقريبي فحشا کافي است به آمار سرقت ها رجوع شود .
بر اساس یک تحقيق که حاصل گفت وگو با 15 دختر نوجوان است قاچاقچيان پس از خريد دختران بین 7 تا 14 سال از پدرانشان ، ابتدا آن ها را بعنوان فرزند خوانده قبول کرده و بعد از 10 سالگي به سمت پاکستان براي کار و بردگي جنسي بردند . 99 درصد دخترانی که در بازار پاکستان فروخته شده اند از خانواده هائي هستند که در حاشيه شهرها سکونت داشته و پدران اين دختران اغلب معتاد و دارای شغل هاي کاذب می باشند .
مرجان سخاوتي يکي از کساني که تحقيقاتي درباره قاچاق زنان انجام داده، چندي پيش در مصاحبه يي فعاليت هايي را که عليه مبارزه با قاچاق انسان در کشور صورت مي گيرد را ناکافي دانسته و دلايلي همچون بيکاري، فقر، عدم برنامه ريزي مناسب براي جوانان، نا آگاهي و کم سوادي را از جمله علت هاي افزايش قاچاق دختران اعلام کرده بود.لازم به توضیح است در مجمع عمومی سازمان ملل در سال 1979 تصویب شده است تمام کشورهای امضاکننده کنوانسیون رفع انواع تبعیض علیه زنان متعهد هستند تدابیر مناسبی علیه قاچاق زنان و بهره‌برداری از آن‌ها اتخاذ کنند و گزارش‌های ملی از اجرای این تدابیر را هر چهار سال یک بار ارائه دهند . زهره طیب زاده نوری رئیس مرکز امور زنان و خانواده دولت محمود احمدی نژاد ، پیوستن ایران به «کنوانسیون رفع انواع تبعیض علیه زنان» را پیش از این منتفی دانسته است

هیچ نظری موجود نیست: