جبهه مشارکت ایران اسلامی نسبت به اعترافگیری «اخلاقی» از «زنان پاکدامن» و برگزاری دادگاههای «ضربتی چند دقیقهای» برای گروهی از فعالان سیاسی هشدار داد.
در بیانیهای که این جبهه سیاسی امروز یکشنبه منتشر کرده، اعلام شده که «گروهی قلیل» با تمرکز بر دو شیوه «تفتیش عقاید» و «اجبار بازداشتشدگان، به خصوص زنان پاکدامن و نستوه اسیر، به اعترافات ساختگی در خصوص مسائل اخلاقی» باب جدیدی را در روند «نجات کودتا» آغاز کردهاند.
در این بیانیه آمده که «دستگیری برخی از زنان در حوادث اخیر، تنها و تنها بدین منظور انجام شده است تا با فشار طاقت فرسای روحی و جسمی به حریم خصوصی و خانوادگی آنها، آنان را مجبور به اعتراف اخلاقی علیه خود و افراد دیگر کنند.»
جبهه مشارکت بدون اشاره به نام این «گروه قلیل»، افزوده که آنها با نگهداری رهبران اصلاحطلب در «انفرادیهای روحشکن و بیخبری محض» قصد دارند در پروسه طولانی «تفتیش عقاید» این رهبران را از پای در بیاورند.
آنطور که در بیانیه مشارکت آمده است، بازجوییها در زندان «حول مسائل ایدئولوژیک دور میزند» و تلاش میشود تا از زبان «اسیران آزاده» جملهای در تائید «عقاید باطل و ظالمانه فرقه کودتا» به دست آورده شود.
این جبهه سیاسی در بخش دیگری از بیانیه خود پرسیده است: «به راستی اگر کوچکترین سند مستدل و محکمه پسندی در اختیار بازجویان بود، آیا به این اقدامات شنیع و ضدشرعی و ضد قانونی و ضداخلاقی دست میزدند؟ آیا جز این است که میخواهند با حربههای اینچنینی، اراده پولادین اسیران خود را بشکنند؟»
این برای نخستینبار است که یک حزب سیاسی درباره نحوه اعترافگیریها از زنان زندانی هشدار میدهد.
آمار دقیقی از تعداد زنانی که طی دو ماه گذشته از سوی ماموران انتظامی و امنیتی بازداشت شدهاند در دست نیست و بسیاری از خانوادههای آنها اطلاع کاملی از محل نگهداری بستگانشان ندارند.
جبهه مشارکت، هدف چنین برخوردهایی با زنان زندانی و فعالان سیاسی را راهی برای خلاص شدن از «شر پرونده زندانیان سیاسی که روز به روز، بیشتر مایه رسوایی آنها میشود»، اعلام کرده است.
در قسمت دیگری از این بیانیه آمده است که «با مغشوش کردن فضا و مشوش کردن افکار عمومی و مخلوط کردن حق و باطل» قصد دارند این پروندهها را با «کمترین هزینهای» ببندند.
جبهه مشارکت همچنین خبر داده که در یکی از جلسات محاکمه قرار است متنی از قول سعید حجاریان قرائت شود که معلوم نیست «به لحاظ جسمانی و روحی» در چه شرایطی به سر میبرد.
این جبهه با محکوم کردن چنین اقداماتی، از سران قوای مقننه و قضائیه و کمیتههای پیگیری حوادث اخیر خواسته که «مانع از فرار به جلوی کودتاچیان شوند.»
جبهه مشارکت ایران اسلامی همچنین خواستار آزادی بیقید و شرط همه زندانیان سیاسی و رسیدگی به نحوه بازداشت، بازجوئی، و چگونگی رفتار با این افراد در زمان بازداشت آنها شده است.
محسن میردامادی دبیرکل این حزب، جزو کسانی است که در جریان حوادث اخیر بازداشت و در زندان به سر میبرد.
عبدالله رمضانزاده و محسن صفایی فراهانی از دیگر اعضای این جبهه سیاسی به شمار میروند که هماکنون در زندان به سر میبرند.
برگزاری جلسه محاکمه برخی از فعالان سیاسی بازداشت شده حوادث اخیر با واکنشهای منفی برخی از مراجع تقلید شیعه، احزاب سیاسی اصلاحطلب و سازمانهای مدافع حقوق بشر مواجه شده است.
آنها خواستار رسیدگی «عادلانه» به اتهامات وارده شده به بازداشتشدگانی هستند که تمام مراحل دستگیری تا اعترافگیریشان «غیرقانونی» بوده است.
۱ نظر:
با سلام
این بلاگ من نیست ولی خیلی خوشم امد اگر تا بحال ندیده اید- حتما سری بزنید.
دیگر اینکه
دستان درد نکند- دارید زحمت میکشید ولی دیزاین بلاگتان جالب نیست. بعبارت دیگر خسته کننده است. اگر شد - حتما تمپلیتش را عوض کنید.
موفق و پیروز باشید
ارسال یک نظر